FRECVENȚA POEZIEI!

http://frecventa.falezedepiatra.net/


pt. a asculta deschideți popup window (iOS, Android, etc.): Webplayer

 

REPUBLICA ARTELOR

o cetate unită a artelor!

Alexandru Boris Cosciug
 • Masculin
 • Campulung
 • România
Partajare pe Facebook
Partajare Twitter
 • Texte de proză postate pe pagina principală
 • Discuţii (2898)
 • Evenimente
 • PICTURI , SCULPTURI, FOTOGRAFII ARTISTICE
 • Albume foto
 • Fişiere video

Alexandru Boris Cosciug's Prieteni

 • Cristian Mosneanu
 • Trandafir Simpetru
 • Mihaela Popa
 • Viorel Mirea
 • Peptu Stefania-Madalina
 • adrimir
 • ion pion
 • Lola (Ioana Nina Botici)
 • Bianca Dan
 • Ion Burhan
 • Lascu Cosmin Vasile
 • Doina Ira - Tăutan
 • Roman Andreea
 • Sorina Ivascu
 • valeria  tamas

Discuţiile lui Alexandru Boris Cosciug

La multi ani Academia Romana

A început Apr 1, 2012 0 Răspunsuri

La mulţi ani, Academia Română! Astăzi,…Continuare

Cuvinte cheie : medicină, cunoaştere, tradiţie, cultură, societate

Managementul crizelor

Această discuţie este începută. Cel mai recent răspuns de Emanuel Pope Iun 9, 2010. 1 Răspuns

Microscenarii Motto: “Va fi vreme de strâmtoare cum n-a mai fost de când sunt popoarele şi până în vremea de acum... dar în vremea aceea, poporul tău va fi mântuit… cei înţelepţi vor lumina ca…Continuare

Cuvinte cheie : pământ, cer, apocalipsa

 

Pagina lui Alexandru Boris Cosciug

Activitatea Recentă

Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Picătura care umple paharul. Despre scena finală a unei relaţii, a unui job de Ion Cosmovici a utilizatorului maria sava în grupul Studii-Modele (critică,istorie,teologie,filozofie,psihologie etc)(memorii, jurnale,note de călătorie,personalități culturale,fișe documentare, fișe personale)
""E ca povestea lui Baden-Powell cu broaştele".... (din articol) ** Un savant bine cunoscut (unii spun că a fost Bertrand Russell) a ţinut odată o conferinţă publică de astronomie. El a arăt at cum pământul se învârteşte…"
Nov 22
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia NEGOCIERE ȘI DEROGARE, autor Corneliu Leu a utilizatorului Emanuel Pope în grupul Dezbateri-Jurnalism literar-Cenacluri literare-Interviuri
"Anexat - lucrarea profesorului de psihologie Dan Tudor."
Nov 22
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia NEGOCIERE ȘI DEROGARE, autor Corneliu Leu a utilizatorului Emanuel Pope în grupul Dezbateri-Jurnalism literar-Cenacluri literare-Interviuri
"".... Creierul omului a analizat de fiecare dată situaţia ce urma să fie rezolvată. A procesat toate informaţiile pe care le-a avut la îndemână "ajutat" din umbră de temperamentul şi de suportul afectiv particular şi a…"
Nov 21
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Când mi-a ajuns cuţitul la os… am fost şi-am votat! Postat de Stănescu Aurel Avram a utilizatorului maria sava în grupul Dezbateri-Jurnalism literar-Cenacluri literare-Interviuri
"Eu am pus ştampila pe amândoi pentru a mi se anula votul, deoarece "meandrele concretului" n-au luat sfârşit... căci pentru clasa politică, indiferent de ideologie, singurul lor semn divin este ... Imaginea Cezarului. Iar…"
Nov 18
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Există semn divin pentru clasa politică?, autor Corneliu LEU a utilizatorului Emanuel Pope în grupul Dezbateri-Jurnalism literar-Cenacluri literare-Interviuri
""Poporul cel bine credincios" a reuşit să învingă "monstrul din interiorul său, creat de PSD" (Ion Iliescu), prin "opinia lui publică care se mobilizează acum, devenind capabilă de surprize din ce în ce mai…"
Nov 18
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Ora de religie din şcolile româneşti – factor al discriminării sau mijloc şi operă culturală a spiritualităţii?!... a utilizatorului Gomboş Stelian în grupul Dezbateri-Jurnalism literar-Cenacluri literare-Interviuri
"Motto: http://cititordeproza.ning.com/group/literaturapentrucopiipeterpan/forum/topic/show?id=4409416%3ATopic%3A822751&xg_source=msg Copiii spun lucruri… frumoase! Publicat de Deac Suzana în Ianuarie 3, 2013 la 8:55pm în…"
Nov 18
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Dorel Dumitru CHIRIŢESCU | Viaţa de capital - Cultura lipsei de caracter a utilizatorului maria sava în grupul Dezbateri-Jurnalism literar-Cenacluri literare-Interviuri
"Dar să revenim la oile noastre, CAPITALUL. Redau un citat din "Geneza şi Genetica (pg. 120-121)": ..................... Revenind la traseul meu, înarmat fiind cu toate aceste principii care se aseamănă cu cele creştin ortodoxe pe…"
Nov 16
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Dorel Dumitru CHIRIŢESCU | Viaţa de capital - Cultura lipsei de caracter a utilizatorului maria sava în grupul Dezbateri-Jurnalism literar-Cenacluri literare-Interviuri
"Un articol arzător şi de apreciat, dar, aşa cum v-am obişnuit, eu mă voi axa doar pe critică. „Capul plecat, sabia nu-l taie.“ Dragii mei cititori de proză, eu am intrat în capitalismul de piaţă încă din 1992, fără bani, doar…"
Nov 16
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Oamenii buni se întâlnesc întotdeauna - autor:Ion Cosmovici a utilizatorului maria sava în grupul Dezbateri-Jurnalism literar-Cenacluri literare-Interviuri
"Am extras din articol câteva citate ce se potrivesc teoriei mele bazată pe rezonanţa magnetică: - "aşa se definesc oamenii buni. Prin faptul că sunt pe lungimea de undă… poate nu a ta, dar acea lungime de undă miraculoasă" -…"
Nov 16
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Biserica este “mîhnită”- Alexandru Toma Patrascu a utilizatorului maria sava în grupul Dezbateri-Jurnalism literar-Cenacluri literare-Interviuri
"Biserica o fi mâhnită, dar slujbaşii ei nu prea par deloc mâhniţi, căci ei nu contribuie sub nicio formă la PIB, din îngăduinţa guvernanţilor, dar şi fără să-şi aducă aminte de istoria biblică a soţilor Anania şi Safira (Faptele…"
Nov 16
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia 10 nebuni care ne-au molipsit a utilizatorului Emanuel Pope în grupul Studii-Modele (critică,istorie,teologie,filozofie,psihologie etc)(memorii, jurnale,note de călătorie,personalități culturale,fișe documentare, fișe personale)
Nov 15
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Anticristul şi imoralul Nietzsche Postat de Dumitru Istrate Rușețeanu a utilizatorului maria sava în grupul Studii-Modele (critică,istorie,teologie,filozofie,psihologie etc)(memorii, jurnale,note de călătorie,personalități culturale,fișe documentare, fișe personale)
"1. "Nietzsche: punctul din care începe cultura este decisiv pentru soarta omenirii... " (din articol) A critica gândirea şi contribuţia germană de scoatere a minţii umane din sloganul "crede şi nu cerceta" ar…"
Nov 15
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Iudaismul - evoluţii şi consecinţe (sec. I î.e.n. - VI e.n.)!, autor Balaj Radu-Alin a utilizatorului Emanuel Pope în grupul Studii-Modele (critică,istorie,teologie,filozofie,psihologie etc)(memorii, jurnale,note de călătorie,personalități culturale,fișe documentare, fișe personale)
"Monoteismul poporului geto-dac este oricum pus sub semnul întrebării, mai ales că nu există nimic material care să poată aduce o certitudine în acest sens, dar mie îmi place să cred că şi strămoşii noştri au crezut într-un…"
Nov 9
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Apelul intelectualilor pentru nehotărâţi: “Gândiţi-vă la NENOROCIREA care vine peste ţară!” a utilizatorului maria sava în grupul Dezbateri-Jurnalism literar-Cenacluri literare-Interviuri
"Ce aş putea face eu, un simplu muritor, dacă nu au făcut şi nu pot face nimic intelectualii care au fost la putere (referire la Pleşu şi Patapievici), în ceea ce priveşte schimbarea mentalităţii maselor? Liiceanu a beneficiat de fonduri la…"
Nov 9
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia Apelul intelectualilor pentru nehotărâţi: “Gândiţi-vă la NENOROCIREA care vine peste ţară!” a utilizatorului maria sava în grupul Dezbateri-Jurnalism literar-Cenacluri literare-Interviuri
"Indiferent pe cine am vota, "căderea colectivă într-o prăpastie a istoriei" este foarte aproape de a se materializa, nu numai la noi, deoarece "lumea n-a cunoscut prin înţelepciune pe Dumnezeu" (Pavel, 1Corintieni…"
Nov 9
Alexandru Boris Cosciug a contribuit cu răspunsuri la discuţia O UIMITOARE REALIZARE ISRAELIANA: HOLOGRAME 3D ALE ORGANELOR INTERNE ALE CORPULUI IN TIMP REAL. a utilizatorului Emanuel Pope în grupul Studii-Modele (critică,istorie,teologie,filozofie,psihologie etc)(memorii, jurnale,note de călătorie,personalități culturale,fișe documentare, fișe personale)
""Dar e deja aici, contemporan acum cu noi." (din articol)   "Vulturul ce roteşte sus va fi atunci de mult apus. Lângă Sibiu, lângă Sibiu, prin lunci numai stejarii vor mai fi şi atunci. Mai aminţi-mă-vă un…"
Nov 9

Informaţii pentru profil

Ce ar trebui să ştim despre dumneavoastră?
casatorit, 3 copii, inginer electronist, manager si asociat Clepsydra SRL, iubitor de sport, de muzica si de literatura tehnica si artistica

Panou de comentarii (57 comentarii)

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al REPUBLICA ARTELOR !

Alătură-te reţelei REPUBLICA ARTELOR

La 10:38am în Iulie 23, 2014, Pop Dorina a spus...

                                      La mulți ani, domnule ABC! Multă sănătate și spor în tot ceea ce faceți. Fie ca, pe cărarea cuvintelor, să poposim la aceeași „umbră”...  zâmbindu-ne. Vă îmbrățișez, cu drag.

La 9:38am on Iulie 23, 2014, Emanuel Pope i-a dăruit utilizatorului Alexandru Boris Cosciug un cadou...
Cadou
La multi ani,cu respect si prietenie draga!
La 4:12am on Iulie 23, 2014, Gabi Schuster i-a dăruit utilizatorului Alexandru Boris Cosciug un cadou...
Cadou
la multi ani sanatosi !
La 8:06am on Februarie 15, 2014, Mihaela Popa i-a dăruit utilizatorului Alexandru Boris Cosciug un cadou...
Cadou
Şi eu vă mulţumesc!
La 8:44pm on Iulie 23, 2013, Anisoara Iordache i-a dăruit utilizatorului Alexandru Boris Cosciug un cadou...
Cadou
La multi ani!
La 5:46pm on Iulie 23, 2013, Emanuel Pope i-a dăruit utilizatorului Alexandru Boris Cosciug un cadou...
Cadou
La multi ani! cu admiratie si draga prietenie
La 10:12am on Iulie 23, 2013, adrimir i-a dăruit utilizatorului Alexandru Boris Cosciug un cadou...
Cadou
La multi ani!
La 2:50pm on Iulie 22, 2013, Dimitrio i-a dăruit utilizatorului Alexandru Boris Cosciug un cadou...
Cadou
La Multi Ani cu sanatate !
La 12:48am on Iulie 24, 2012, Ionel Mony Constantin i-a dăruit utilizatorului Alexandru Boris Cosciug un cadou...
Cadou
Cu o mica intârziere vă urez şi eu La mulţi ani ! IMC
 
 
 

Evenimente

Recomandările noastre :

'Am crescut împreună!'

http://cititordeproza.ning.com/group/am-crescut-impreuna

Club de lectură:

http://cititordeproza.ning.com/group/clubdelectura/forum

Grupul cărților deschise:

http://cititordeproza.ning.com/group/ziua-cartilor-deschise/forum

Mai mult de un text pe zi:

http://cititordeproza.ning.com/group/dorescsapostezmaimultdeuntextpeziinrepublica

Cititor de poezie:

http://cititordeproza.ning.com/group/poetulcasisoldatul/forum

Studii, modele: 

http://cititordeproza.ning.com/group/studiicriticistoriefilozofiepsihologieetc/forum

Memoria anticomunistă:

http://cititordeproza.ning.com/group/memoria-anticomunista/forum

Literatură, istorie și educație patriotică:

http://cititordeproza.ning.com/group/literaturapatriotrica/forum

Teatru și film:

http://cititordeproza.ning.com/group/andreirubliov/forum

Arte plastice:

http://cititordeproza.ning.com/group/arteplastice/forum

Dezbateri:

http://cititordeproza.ning.com/group/cesedezbateinrepublicacititordeproza/forum

Sinopsis al distrugerii:

http://cititordeproza.ning.com/group/vioara-si-compresorul-sinopsis-al-distrugerii/forum

Revista site-urilor:

http://cititordeproza.ning.com/group/revistasiteurilordecarteculturalebloguri/forum

Recenzii, edituri, publicații, instituţii culturale:

http://cititordeproza.ning.com/group/vrafuldecarti

Traduceri: 

http://cititordeproza.ning.com/group/traduceri/forum

LSF :

http://cititordeproza.ning.com/group/LSF/forum

Literatura și umorul:

http://cititordeproza.ning.com/group/literaturasiumorul

Peter Pan: 

http://cititordeproza.ning.com/group/literaturapentrucopiipeterpan/forum

Creaționism..:

http://cititordeproza.ning.com/group/creationismvsevolutionism

© 2014   Created by Emanuel Pope.

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Offline

Video live

............................................................................
eXTReMe Tracker
222 ................................. ...................................................................................... ................................................